در این مقاله ما انتخاب مواد چوب روسی را در تهیه ساختمان های عمومی بررسی می کنیم، زیرا شهرداری ها به طور فزاینده ای استفاده از مصالح ساختمانی پایدار را ترویج می کنند.
چنین ابتکاراتی شامل اتخاذ شیوههای سبز با مشخص کردن مصالح ساختمانی ترجیحی در مناقصههای تدارکات عمومی است، یکی از محرکهای پیشنهادی برای اشتیاق شهرداریها به ترویج مواد چوبی با مسئولیتهای آنها برای ارتقای رفاه ساکنان به شیوهای مقرونبهصرفه مرتبط است (Jäntti، 2016).
با این حال، تحقیقات تجربی با توجه به اینکه چگونه سطوح مختلف تعهد، آگاهی، اشتراک دانش و شایستگیهای فنی سهامداران مختلف پروژههای ساختمانی سبزتر را هدایت میکنند، وجود ندارد (بوهاری و همکاران، 2020).
تحقیقات موجود به اندازه کافی نحوه معرفی چوب روسی خشک در پروژه های تدارکات ساختمان های عمومی را پوشش نداده است، همچنین مشخص نیست چه عواملی انتخاب چوب را در تدارکات عمومی تسهیل یا مانع می شود، بنابراین، ما این سؤالات تحقیقاتی خاص (RQs) را دنبال کردیم:
RQ1: انتخاب مواد چوب الوار روسی در فرآیندهای تهیه ساختمان های عمومی چگونه آغاز می شود؟
RQ2: چه نوع عواملی انتخاب مواد چوبی را در طول فرآیند تهیه تسهیل میکند یا مانع آن میشود؟
در این مقاله ما با بررسی فرآیندهای تدارکات مدارس اخیراً تکمیل شده در فنلاند به این سؤالات می پردازیم، نتایج نشان می دهد که چگونه الزامات مواد چوبی در مناقصه های تدارکات عمومی گنجانده می شود.
برای کشف مکانیسمهای چوب روسی شیراز ادغام و انتظارات ارزش در طول فرآیند تدارکات، ابتدا فرآیندهای تدارکات را تجزیه و تحلیل کردیم و سپس بحثهایی را در مورد چگونگی و توسط چه کسی به انتخاب مواد چوبی متصل میکنیم (ر.ک. Ritala و همکاران، 2021).
ما از تکنیک تحلیل مسیر سوئیچینگ (SPAT) برای شناسایی عوامل آغازگر، تسهیل کننده و بازدارنده برای انتخاب چوب در فرآیندهای تدارکات مدارس دولتی استفاده کردیم.
در واژگان SPAT، آغازگرها به عنوان محرک در نظر گرفته می شوند و می توانند موقعیتی، واکنشی یا تأثیرگذار باشند، عوامل تسهیل کننده یا بازدارنده به عنوان عوامل تعیین کننده در نظر گرفته می شوند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.