اطلاعاتی درمورد مصرف گلابی و تاثیر آن در بهبود سلامت روده

گلابی زرد جنگلی حاوی فیبر محلول به نام پکتین است که باکتری های روده را تغذیه می کند و سلامت روده را بهبود می بخشد.

در واقع، USDA پیشنهاد می‌کند که مصرف فیبر کافی باعث عملکرد سالم روده می‌شود و می‌تواند احساس سیری بعد از غذا را افزایش دهد.

همچنین سیب جعبه ای ایران ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد و سطح کلسترول تام را کاهش دهد.

بهبود سیری بعد از غذا می تواند به کاهش وزن کمک کند، زیرا فرد کمتر تمایلی به خوردن میان وعده بین وعده های غذایی دارد.

یک مطالعه گلابی جنگلی در سال 2015 نشان داد که بین افزایش مصرف فیبر و کاهش وزن بهبود یافته برای افراد چاق ارتباط وجود دارد.

همچنین، یک بررسی منبع معتبر در سال 2020 از مطالعات روی انسان نشان داد که فیبر غذایی ممکن است در تنظیم سیستم ایمنی و التهاب نقش داشته باشد.

همچنین ممکن است خطر بیماری های مرتبط با التهاب مانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت، سرطان و چاقی را کاهش دهد.

درمان دیورتیکولوز

دیورتیکولیت زمانی رخ می دهد که کیسه های برآمده در پوشش روده بزرگ که دیورتیکولوز نامیده می شود، عفونت و التهاب ایجاد می کند.

یک بررسی سال 2020 نشان داد که مصرف بالای فیبر حداقل 30 گرم در روز می تواند خطر ابتلا به بیماری دیورتیکول را کاهش دهد.

با این حال، تحقیقات بیشتر در مورد گلابی خشک شده اثرات منابع مختلف فیبر و خطر دیورتیکولوز ضروری است.

همچنین مشخص نیست که فیبر چگونه خطر ابتلا به دیورتیکولوز را کاهش می دهد، بنابراین مطالعات بیشتری در این زمینه ضروری است.

کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی

یک مطالعه معتبر در سال 2019 در مورد گلابی نشان داد که افراد مبتلا به سندرم متابولیک که به مدت 12 هفته دو عدد گلابی و سیب زرد لبنانی در روز می خوردند، کاهش متوسطی در فشار خون سیستولیک و فشار نبض داشتند.

فشار خون بالا یک عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.